Door jarenjange ervaring mogen wij ons specialist noemen in het vervaardigen van gebouwen door middel van voorgefabriceerde onderdelen, het zogenaamde pre-fab systeem.

Naast een ruime keuze in functie en vormgeving, biedt dit systeem ook het voordeel van een snelle montage, waardoor een korte bouwtijd gegarandeerd kan worden. De mogelijkheid van verplaatsing of eventuele uitbreiding(en) van een gebouw ligt in het systeem besloten, aangezien een geplaatst gebouw altijd uitneembaar blijft.

Door het pre-fab systeem kunnen wij sneller inspelen op de behoeften, om op korte termijn en tegen een scherpe prijs een kwaliteitsprodukt af te leveren. Het systeem bestaat namelijk uit geprefabriceerde wand en dakelementen, die middels stijlen en liggers worden verbonden tot een solide geheel.

Bijna alles is mogelijk, van schuurtje tot kantorencomplex. In geval van ruimtegebrek wordt het probleem opgelost met stapelbouw, dus het bouwen van verdiepingen.

Het materiaal waar het gebouw van wordt vervaardigd kan naar behoefte en omstandigheden in overleg worden bepaald. Zo is het mogelijk om buitenwanden van hout of kunststof en de binnenwanden van hout, wanden met struktuurbekleding of kunststof panelen te nemen, of een combinatie van deze materialen.

Omdat elk materiaal zijn voor- en nadelen heeft in verwerking, gebruik en onderhoud, kunnen wij u adviseren welke materialen het meest geschikt zijn voor uw project. Zo hebben bijvoorbeeld de kunststofpanelen als voordeel dat ze onderhoudsarm zijn en dus op de langere termijn uw onderhoudskosten zullen drukken.

Vanzelfsprekend zorgen wij voor een perfekte aflevering en een goede begeleiding, die u zult merken niet alleen tijdens maar ook na de bouw.
Hier ziet u een 2-tal voorbeelden van bouwketen die we hebben geleverd:

img_1335 img_0901